Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо реагира острокато научи за позицията на

...
Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо реагира острокато научи за позицията на
Коментари Харесай

Херо се закани: Ще кажа страшни неща за българския футбол, които други не смеят

Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо реагира острокато научи за позицията на Съдийската комисия към БФС.

" Много неща мога да кажа, само че първо би трябвало да приказвам с управлението на Берое. Ако ми разрешат, ще кажа страшни неща. Притеснявам се да не докарам наказване на клуба. Иначе не се опасявам да кажа нещата такива, каквито са ", сподели Херо пред вестник  " Меридиан Мач ".

" Лошото е, че всички хора, които са вътре във футбола, знаят защо става въпрос, само че не смеят да ги кажат на глас, за разлика от мен. Боря се за правдивост, за това всичко да се взема решение на терена. Това е моята идея. Тя е почтена и аз в никакъв случай няма да се откажа от нея ", безапелационен е треньорът на Берое.
 
" Наскоро се питаше за какво в този момент скачам, а когато съм бил в Лудогорец, съм си траял. Но това не е правилно. Скачал съм и когато бях в Разград. И в Левски, и на всички места. Даже ще ви кажа, че оня арбитър от Пловдив - Неделчо Гаджалов, не даде чиста дузпа за Лудогорец против Верея и загубихме с 1:2. Седмици по-късно ми се извини и призна, че съм имал право. Имаше акция против Лудогорец тогава ", добави Херо.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР